Üdvözlünk titeket az oldalunkon!

Ha tetszenek a képeink, és szeretnétek hasonló stílusú képeket az esküvőtökről, vagy magatokról, lépjetek velünk kapcsolatba és töltsétek ki az ajánlat kérő kérdőívünket.

Nagyon szeretjük, ha valami eltér a megszokottól, ha valami új, és izgalmas dologgal találkozhatunk…így bátorítunk arra, hogy szakítsatok azokkal a hagyományokkal, amelyek mögül az idők során elveszett a tartalom, és alakítsátok az esküvőtöket a személyiségeteknek megfelelően. Akkor fogjátok igazán jól érezni magatokat, ha az esküvő rólatok szól, és ekkor tudunk mi is igazán szabadon alkotni,
A fotózások során igyekszünk a lehető legkevesebbet instruálni titeket, szerintünk sokkal őszintébb képek készülnek, ha csak megfigyelőként, egyfajta dokumentarista stílusban örökítjük meg az eseményeket.
Egy jó fotó nem csak a fotóson múlik, hanem a témán is, azaz rajtatok! Ezért fontos, hogy kellően nyitottak legyetek, és ne féljetek kimutatni az érzelmeiteket. Ahhoz, hogy ki tudjon alakulni közöttünk egy bizalmi kapcsolat, érdemes az esküvő előtt találkoznunk személyesen (vagy online) legalább egyszer – lehetőleg még azelőtt, mielőtt döntenétek, hogy minket kértek fel. A közös találkozó során megismerjük egymást, át tudjuk beszélni az elképzeléseiteket, mi pedig elmeséljük a tapasztalatainkat. 
Szívesen részt veszünk az előkészületekben és adunk tanácsot az esküvő stílusával, vizuális világával kapcsolatban, így a későbbiekben is keressetek minket bátran.

2018_Edi_Soma_engagement-22

Esküvői fotós csomagok kezdőára: 200 000 Ft

Esküvői fotó+film comagok kezdőára: 340 000 Ft

Páros fotózás kezdőára: 35 000 Ft

Gyakran ismételt kérdések

  • Mit jelent a 8/10/12 óra rendelkezésre állás?

Az időtartam, melyet fotózással és videózással töltünk.. Ezen időtartam alatt ti határozhatjátok meg, hogy mit fotózzunk le: készülődés, fogadalmak, első pillantás, kreatív fotózás, szertartás, vacsora, lakodalom és bármi, amiről még szeretnétek képet.

  • Mit jelent az, hogy kidolgozott képeket kapunk? Megkaphatjuk a nyers képeket is?

Nem, a nyers képeket semmi esetre sem adjuk át. A képek minden esetben egy válogatáson esnek át, ahol kiszűrjük a technikailag nem megfelelő illetve előnytelen képeket, Ezután a képek megkapják a stílusunkra jellemző  színvilágot, illetve ha szükséges, retusáljuk őket, de igyekszünk a bőr eredeti textúráját megtartani, törekszünk a természetességre. A végén minden olyan képet átadunk, mely jól sikerült, és évek múlva is szívesen néznétek vissza. 

  • Mikor kapjuk meg a képeket és a videót?

A szerződésben mindig rögzítjük az átadási határidőket. Képek esetén ez általában 3 hét, de maximum 30 naptári nap, videók esetén általában 6 hét, de max 60 naptári nap. Ettől csak különleges esetben térünk el, de erről mindig előzetesen tájékoztatunk titeket.

  • Hogyan kapjuk meg a képeket?

A képeket minden esetben egy jelszóval védett online galéria formájában kapjátok meg először – ezt az albumot meg tudjátok osztani szeretteitekkel, vagy le tudjátok tölteni a képeket.. A galériában elrejthettek képeket, így azokat csak ti fogjátok látni, a vendégeitek már nem. Emellett az esküvőn készült nagy méretű, nyomtatásra is alkalmas képeket és a Highlights videót egy egyedi pendrive-on adjuk át személyesen. A jegyes fotózáson készült képeket online adjuk át, illetve, ha az esküvőn is mi készítjük a fotókat, akkor ezek a képek is rákerülnek a pendrive-ra,.

  • Az esküvő alatt szükségetek van ellátásra? Ha igen, van valamilyen ételallergiátok?

Igen, nagyon örülünk, ha mi is tudunk vacsorázni akkor, amikor ti is, annak pedig még jobban örülünk, ha ezt a vendégekhez közel tehetjük, ahol rálátunk a párra, így ha szükséges, azonnal tudunk reagálni. Ételallergiánk nincs, mindenevők vagyunk.

  • A nyers videó felvételeket oda tudjátok adni?

Nem, lásd az első kérdésben leírtak miatt. A videók önmagukban nem működnek jól, csak ha összegyúrjuk őket. Ha szeretnétek valamiről teljes felvételt, azt kérlek előre jelezzétek – rövidebb beszédeket, fogadalmat, vagy az első táncot fel tudjuk venni, de teljes szertartásokat nem tudjuk megörökíteni, és egész estés mozifilmet sem készítünk.

  • Mennyi időt hagyjunk a következőkre? Fotók a készülődésről, első pillantás, kreatív fotózás, csoportos fotók.

Ez a ti igényeitektől függ,  ezzel kapcsolatban keressetek meg minket bátran, tudunk javaslatokat adni.

  •  Mit vegyünk fel a jegyes fotózásra?

 Valami olyat, ami passzol a stílusotokhoz! Gyertek nyugodtan farmerben és tornacipőben, de ilyenkor nyugodtan lehettek kicsit extravagánsabbak is, képeken szuperül fog mutatni. Amit hagyjatok otthon, az a kényelmetlen lábbeli. Ha nem tudjátok nélkülözni, mindenképp hozzatok váltócipőt, hiszen ilyenkor több órát is gyalogolhatunk. Nyugodtan hozzatok kiegészítőket, lehet ez bármi – virágcsokor, kalap, piknikező szett, vagy akár a kutyátok is – szívesen lefotózunk titeket velük!

  •  Vállaltok csak videózást is esküvőn?

 Nem, csakis fotózással együtt vállaljuk videó elkészítését.