Kati + Feri jegyesfotózása a Margit szigeten

2020-07-23

Feri régi egyetemi ismerősünk, akinek vendégként voltunk hivatalosak az esküvőjére. Ritka alkalmak egyike az életünkben, amikor nem fotósként veszünk részt a nagy napon. Megtiszteltetés volt számunkra, amikor felkértek minket, hogy készítsük el a jegyes fotóikat. Mindenképp zöld, természetközeli környezetben képzelték el a képeket, de mégis Budapesten belül. Ekkor esett a választásunk a Margit szigetre, amit egy hangulatos piknikezéssel kötöttünk egybe.

A fotózásról hazaérve Misiben egy kullancsot is találtunk. Volt egy kis pánik, mert már olyan régóta lakunk a fővárosban, hogy elszoktunk ezektől a problémáktól. Legutoljára gyerekkorunkban volt részünk hasonló élményben. Szerencsére az ijedtség nagyobb volt, mint a valós baj, de azóta, ha zöldövezetbe készülünk Budapesten belül is, szúnyog- és kullancsriasztó nélkül nem megyünk egy tapodtat sem.

Kati és Feri esküvőjén pedig igazán meghatódtunk, amikor észrevettük, hogy az esküvő helyszínét az általunk készített jegyesfotókkal díszítették. Igazi elismerés volt számunkra. Sok boldogságot kívánunk!Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.